Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Laya Tai 2P

Laya Tai 2P

9.50 

SKU 221002 Κατηγορίες ,

Γυναικείο Εσώρουχο Laya Mini 2P βαμβακερό, σετ 2 τεμαχίων ιδίου χρώματος.
Για άνετη καθημερινή χρήση με αντιμικροβιακές ιδιότητες από ίνες χαλκού. Τα βαμβακερά εσώρουχα Wrap αποτελούν την επανάσταση στον χώρο του underwear για τη σύγχρονη γυναίκα.

Σύνθεση: 94% Βαμβάκι – 4% Ελαστάν – 2% CuStat Πολυαμίδιο

Περιγραφή

Γυναικείο Εσώρουχο Laya Tai 2P βαμβακερό, σετ 2 τεμαχίων ιδίου χρώματος.
Για άνετη καθημερινή χρήση με αντιμικροβιακές ιδιότητες από ίνες χαλκού.

Γυναικεία Εσώρουχα – Η Επανάσταση στον Κόσμο του Underwear! Τα βαμβακερά εσώρουχα Wrap αποτελούν την επανάσταση στον χώρο του underwear για τη σύγχρονη γυναίκα. Τα εσώρουχα Slip Mini προσφέρουν απαλή αίσθηση, και ελαστικότητα, που εφαρμόζουν στο σώμα αλλά και το αφήνουν να αναπνέει. Επιπλέον συνδυάζουν το απόλυτο στιλ με την προστασία των πρωτοποριακών ινών χαλκού Cu+STAT®. Προσφέρουν όχι μόνο άνεση αλλά και αντιμικροβιακή προστασία.

Ο ΧΑΛΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ! Στην ευαίσθητη περιοχή των εσωρούχων χρησιμοποιούμε κατά αποκλειστικότητα το νήμα CuSTAT. Το ύφασμα με νήμα CuSTAT και με τη βοήθεια της Nανοτεχνολογίας, προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα. Laya Tai 2P. Αποτελεσματική μείωση των οσμών. Διαχειρίζεται την υγρασία και εξασφαλίζει την αποβολή της, ώστε τα ιόντα να είναι πιο αποτελεσματικά εναντίον των μικροβίων. Εξολοθρεύει με επιτυχία ακόμα και τους πιο ανθεκτικούς μικροοργανισμούς, μύκητες και βακτήρια. Προσφέρει υγιεινή, άνεση, και ευεξία. Μόνιμη μακροχρόνια προστασία. Είναι ανθεκτικό και αποτελεσματικό εφ όρου ζωής του προϊόντος. Τα εσώρουχα Wrap Fashion δεν είναι απλώς κομμάτια υφάσματος. Αποτελούν την επανάσταση στον χώρο του underwear, ωστόσο φέρνουν ενεργητικά μια εντελώς νέα διάσταση στην έννοια της άνεσης. Τα κατασκευάζουμε με τις πρωτοποριακές ίνες χαλκού Cu+STAT® ώστε έτσι να σας προσφέρουν προστασία ενάντια σε μικρόβια και να διατηρούν την υγεία του δέρματός σας.

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση με στυλ!

wrap-apparel.com SKU: 221002, Laya Tai 2P
Παραγωγή: privatelabel.clothing
Σύνθεση: 94% Βαμβάκι – 4% Ελαστάν – 2% CuStat Πολυαμίδιο

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

, ,

Μέγεθος

S, M, L, XL, XXL

Κατασκευαστής

Wrap